(ВІДЕО) Медична частина Чернівецького загону – оновлення на 300 тис. грн

НАЗАД
30 грудня 2020 16:52

Прикордонники Чернівецького загоні оновили медичну частину. Зокрема, поремонтували фасад будівлі та внутрішні приміщення, замінили вікна, меблі і ліжка для пацієнтів. Вартість робіт сягнула 300 тисяч гривень. Гроші виділили із обласного бюджету.

Медичний заклад оглянули голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук та його заступниці Наталія Гусак й Ірина Ісопенко. Так, Сергій Осачук клопотав перед обласною радою про виділення фінансування для прикордонного загону. Гроші, а це 2 мільйони гривень, спрямували на облаштування державного рубежу та профілактичні заходи з протидії COVID-19.

– Ми як обласна державна адміністрація будемо заохочувати всіх підтримувати прикордонників, адже вони не тільки охороняють державний рубіж, а й готові у будь-який момент протягнути руку допомоги. Так було у червні цього року, під час ліквідації наслідків повені в нашій області, – зазначив Сергій Осачук.

Як розповів начальник служби охорони здоров’я Чернівецького прикордонного загону Олександр Яковчук, у медичній частині оновили три палати. Ремонт дозволив покращити умови роботи для медичного персоналу. Крім того, тут комфортніше буде перебувати і хворим. У закладі надають першу медичну лікарську та стоматологічну допомогу, відбирають аналізи у військовослужбовців для ПЛР-дослідження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси